Het is hier even stil geweest, maar vandaag staat er een groot artikel in het Reformatorisch Dagblad over de laatste gegeven cursus. Aukelien heeft de afgelopen twee maanden in Rotterdam cursus gegeven aan een groep van 50 singles uit allerlei kerken. De Pelgrimvaderskerk en Crossroads Rotterdam waren de enthousiaste organisatoren van dit geheel.

Maar… omdat overal cursus geven nogal een klus is leek het mij (Aukelien) makkelijker een cursusboek te schrijven. Zo kan iedereen in ieder geval lezen waar het over gaat, en eventueel ook zelf cursus geven. In oktober komt het uit bij Ark Media. De titel kan ik vast verklappen: Zinvol Daten. Hou je boekwinkel, Facebook of de online verkooppunten in de gaten!

Nog meer leuk nieuws: op 17 augustus sta ik op het vernieuwde Flevofestival, dat vanaf dit jaar Flavor heet. Ik ga dan een workshop geven, gevolgd door een megaspeeddate. Mis het niet!

Dank voor al jullie bemoedigende berichten en mailtjes. We kunnen niet overal op antwoorden, maar fijn dat ons bespreken van het onderwerp gewaardeerd wordt. Dat is altijd leuk om te horen 🙂

Cursussen, workshops en… een nieuw boek!