‘Single in de kerk’ is alweer even uit, en de reacties zijn overweldigend positief! Een oplettende lezer miste echter de bijlage waar op pagina 141 naar verwezen wordt. Het gaat om een overzicht van ideeen, voortgekomen uit de ‘denktank’ van Crossroads, waar dit project en dit boek mee begonnen is drie jaar geleden. Bij dezen de bijlage, voor de geinteresseerden.

Bijlage praktische ideeen p. 141

Single in de kerk – bijlage p. 141
Getagd op:                    

EÊn gedachte over “Single in de kerk – bijlage p. 141

 • 15 september 2012 om 15:24
  Permalink

  ik heb het boek vorige week bij ons op de boekentafel zien liggen en kon het niet laten om het te kopen. heb het in 1 week uitgelezen.
  ik ga het doorgeven aan een andere single die het ongetwijfeld ook gekocht had als ze het eerder dan mij had zien liggen 🙂 (toen ik het haar tijdens het koffiedrinken reageerde ze erg enthousiast en wilde ze het graag lenen zodra ik het uit had 🙂

  ik vond het een leuk boek. er stonden punten in waar we ook bij ons in de kerk tegenaan lopen.

  het leuke vond ik dat ik dingen tegen kwam die ik zelfstandig al deed. als een bevestiging 🙂

  ben ondertussen ook nieuwsgierig geworden naar de croassroadkerk, denk er over na om daar binnenkort eens binnen te wandelen voor een dienst 🙂

  dus al met al wil ik graag zeggen dat ik blij ben met het boek en het aankaarten van het onderwerp.

  vriendelijke groet. Tineke Vermeulen.

Reacties zijn gesloten.