Sinds juli van dit jaar schrijf ik columns voor EO’s Visie. Daarin beantwoord ik vragen over single zijn en daten. Lees hier de laatste column.

Verder is het hier een beetje stil omdat ik anderhalf jaar geleden met mijn man en zoon naar Engeland ben verhuisd, en dit jaar een dochter erbij heb gekregen. Het risico van daten is dat je iemand vindt om mee te trouwen en kinderen mee te krijgen! Om met Brigitte Kaandorp in ‘En Vliegwerk’ te spreken: Best leuk hoor, gelukkig zijn, maar het kost zoveel tijd. Bovendien ben ik hier in Engeland bezig met de Engelse versie van Zinvol Daten te promoten door te bloggen voor de Engelse datingsite Christian Connection, te spreken in diverse kerken en singles en pastors die tegen issues aanlopen te coachen via Skype (of Zoom). Genoeg te doen dus!

Dat wil niet zeggen dat ik Nederland vergeet. Per 1 januari 2019 ga ik aan de slag bij Eleos als hoofdbehandelaar voor e-health, online hulpverlening bij diverse klachten. Maar ook als je vastloopt in je single zijn of in dating issues kun je aankloppen voor hulp. Vraag dan specifiek naar mij persoonlijk. Is je dat te zwaar maar heb je wel een vraag? Stuur mij een berichtje! Wellicht kan ik er over schrijven in de Visie of op mijn blog hier.

 

Columns in EO Visie en ander nieuws
Getagd op: